Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Aankoop - Ontwikkeling - Verkoop - Verhuur

Gespecialiseerd in bedrijfs onroerendgoed

Diavoorstelling

Betreffende onze ECOLOGISCHE bouw-, isolatieplaten bij deze wat extra informatie, de ECO-panelen zijn isolerende maar tevens constructieve panelen waarmee men snel, de meest milieu vriendelijke woningen kan bouwen waarbij het basismateriaal doodgewoon stro is dat onder hoge druk en hoge temperatuur geperst wordt tot isolatie-platen!

De buiten afwerking is van gerecycled papier en wanneer de platen gemonteerd zijn ziet een wand of vloer er uit alsof deze uit gipsplaten bestaat en kan op dezelfde manieren

worden afgewerkt, betegeld, gestukadoord, behangen of geschilderd, het grootste voordeel is natuurlijk de isolatie, de milieuvriendelijkheid, de mogelijkheid er zware belastingen aan te monteren (kasten, hangtoiletten, legboorden, keukens etc.) en de snelheid (grote besparing op uurlonen) waarmee er gebouwd kan worden omdat men niet hoeft te werken met een framewerk, losse isolatie etc., ook het monteren cq. wegwerken van leidingen is zeer eenvoudig met eenvoudig gereedschap uit te voeren.

Handzaag, cirkelzaag, boormachine, gatenboor, waterpas, winkelhaak en een schroefmachine zijn voldoende om een volledige woning te bouwen. 

De geperste stro-panelen zijn verkrijgbaar in de meest gangbare dikte (60-mm) in breedtes van 120-Cm. en 80-Cm. en in elke gewenste lengte vanaf 125-Cm. tot 320-Cm.

Wanneer de lengte wordt doorgegeven worden de aantallen die men nodig heeft geproduceerd, hierdoor heeft de bouwer praktisch geen afval.

De platen in de breedte van 120-Cm. kosten 15,-/M2 zodat een partuculier of bouwbedrijf eenvoudig en goedkoop een super geisoleerde woning kan optrekken enkel met als basismateriaal stro, de platen worden gebruikt als buiten muren (gestukadoord of andere afwerking) als dragende binnenmuren, scheidingswanden, vloeren alsook de basis voor het dak!

Wanneer u deze bestanden opend kunt u bekijken hoe de energie-neutrale wanden zijn samengesteld zoals gebruikt in oa. Duitsland!

EcoLife Drawing 02.pdf (PDF — 71 KB)

EcoLife Drawing 01.pdf (PDF — 86 KB)

Levertijd van op maat geproduceerde panelen ongeveer 1-week, andere diktes zijn ook mogeljk vanaf 30-mm.

Voor meer informatie graag even contact opnemen met Jos Dekkers (+31-652562250) of even een berichtje sturen naar [email protected] en wij reageren op korte temijn.

Kijk anders ook eens op een demo filmpje onder deze link:

Afbeeldingen van de panden die we te koop cq. te huur hebben;

Sorry, de afbeeldingen van de bedrijfspanden zijn nog niet geladen in onze site, wanneer u foto's wil bekijken cq. ontvangen van de objecten nodigen wij u uit om uw gegevens achter te laten via deze link

De onderstaande diavoorstelling betreft onze woning in de Ardennen, Vallee des Tombes 68 te Hives (La Roche) die wij verhuren tijdens onze afwezigheid. De woning is gelegen aan een eigen weg waar enkel 2 van onze huizen aan gelegen zijn!

Met La Roche op nog geen 5-minuten afstand zijn deze woningen erg praktisch gelegen, buiten de gezellige drukte van La Roche en toch vlakbij wanneer men extra vertier zoekt! Voor meer informatie graag even contact opnemen met 06-52562250

of kijk op www.maisonlabonnevie.eu voor de tarieven, voor de beschikbaarheid even bellen of E-mailen aangezien er nog geen kalender mogelijkheid is op deze site.

De hieronder getoonde afbeeldingen zijn van de andere woning die te huur is, gelegen aan dezelfde weg, Vallee des Tombes 67 te Hives (la Roche);

Deze woning is geschikt voor max 8-personen, is voorzien van alle gemakken die men zich kan wensen, TV, Dvd, Schotel antenne etc. en wordt continu aangepast aan de wensen van onze gasten. Prijzen en beschikbaarheid kan via D-reizen worden bekeken door te clicken op ;

Of via onze website;

Wanneer u wenst te boeken kunt u eenvoudig een bericht sturen naar ons E-mailadres [email protected] met de gewenste datums en u krijgt van ons een bevestiging en verdere details.